vakantie azië
Vakantietips

Wakker worden in de natuur

De Ardennen zijn een top locatie om op allerlei manieren heerlijk te kunnen kamperen. Campings zijn van alle gemakken voorzien. Een huisje huren of in een hotel verblijven is zeker niet verkeerd, maar kamperen is net weer anders. Het is mogelijk om op veel verschillende plekken te kunnen kamperen in de Ardennen en dat maakt het zo mooi. De uitzichten zijn prachtig en er valt altijd iets te doen of te bekijken. De heuvels, bossen en rivieren bieden uitdaging en vertier voor iedere toerist. De Ardennen zijn prachtig om in te kamperen.

Leuke outdoor activiteiten in de Ardennen

Naast kamperen schept het landschap van de Ardennen veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Of er nu wordt gewandeld of wordt gevaren op een rivier, de Ardennen zijn voor iedereen toegankelijk. Spa Adventure organiseert de leukste outdoor activiteiten voor jong en oud. Klimmen, abseilen of tokkelen zijn bijvoorbeeld activiteiten waar ervaren begeleiding bij nodig is. Veiligheid staat voorop en samen leuk uit is ook samen weer leuk thuis. Een touwladder parcours over water kan grappige foto momenten opleveren. Deskundige begeleiding dragen bij aan onvergetelijke momenten. Abseilen is bijvoorbeeld een gave niet alledaagse ervaring.

Abseilen

Droog, nat, mooi en spannend

Naast het klimmen en klauteren kan er ook worden gewandeld over verschillende routes. Het mooie aan kamperen in de Ardennen is dat men overal kan starten met een prachtige wandeling of uitdagende tocht. Alleen, samen of met een groep is het mogelijk om uitdagende routes te lopen met een GPS. De mensen van Spa Adventure bieden ook de avonturiers kans om ‘s nachts over de touwbanen te gaan. Mountainbiken in de Ardennen is anders dan door de eigen woonwijk een rondje rijden. Diverse parcours bieden mooie uitdaging en hele mooie uitzichtpunten.

kamperen

Met het team de Ardennen in

Het is mogelijk om met een groep gezamenlijk een activiteit te ondernemen. Samen met het team van het bedrijf of de sportclub door de grotten wandelen en kruipen versterkt de band. Wanneer teamgenoten zich moeten buigen over kaart met kompas of GPS, moet er goed worden samengewerkt om niet te verdwalen. Met de groep een boog- of buks schietwedstrijd doen is altijd leuk en biedt weer een ander soort uitdaging.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*