Vakantie met hond
Vakantietips

Op vakantie met de hond? Zo doe je dat!

Wat is er nu lekkerder dan op vakantie lekker uitwaaien aan zee of lange wandeltochten maken door mooie natuurgebieden. Dit alles natuurlijk samen met uw trouwe viervoeter. Het kan soms nog best lastig zijn om op vakantie te gaan met uw hond. Gelukkig zijn er veel plekken aan de Nederlandse kust waar je wel terecht kan. Een huisje callantsoog met hond is een ideaal alternatief om de rust op te zoeken na een aantal drukke weken op het werk.

Huisje aan zee in Nederland

Nederland heeft natuurlijk een grote kustlijn dus plek is er genoeg. Van Zeeland, Noord- en Zuid-Holland tot aan de waddeneilanden. Als je lekker wil uitwaaien en wil genieten van de zilte zeelucht ben je hier aan het goede adres. Het wordt steeds populairder om een huisje aan zee aan te schaffen. Zo heb je veel vakantiehuizen Noord-Hollandse kust waar je helemaal tot rust kan komen. In de zomer kan je lekker genieten van de zon, maar in het laagseizoen heb je ook een uitvalsbasis om met je partner en de hond lange wandelingen te maken zonder nog helemaal naar huis te moeten rijden.

Tips voor een leuke vakantie met hond aan zee

Veel mensen nemen hun meest dierbare huisdier graag mee op vakantie. Toch kom je soms wel voor wat verrassingen te staan. Hier geven we je graag wat tips voor een leuke vakantie met de hond aan zee. Zorg altijd dat je op de hoogte bent van regels omtrent honden in het  buitenland. Denk daarbij ook aan inentingen, vaccinaties en het hondenpaspoort. Zoals bij veel dingen is een goede voorbereiding het halve werk. Mocht je niet zo ver willen gaan, maar wel graag naar de zee? Dan zijn Bloemendaal, Texel, Noordwijk, de Zeeuwse kust en Scheveningen populaire bestemmingen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*