sardinie
Vakantiebestemmingen

Op vakantie naar Sardinië? Bezoek dan zeker deze 3 mooie plekken!

Zit je er aan te denken om een vakantie naar Sardinië te boeken? Dan zeggen wij niet twijfelen, maar doen! Sardinië is namelijk een schitterend eiland dat je zeker niet zal teleurstellen. Hier tref je een heerlijke mix van prachtige bounty stranden, kleurrijke dorpjes en gezellige kustplaatsen. Om jou te inspireren voor een onvergetelijke tijd op het eiland delen we op deze pagina een bijzondere drone video en nemen we je mee naar de mooiste plekken op Sardinië. 

Drone beelden mooie plekken Sardinie

Vond je deze video gaaf? Neem dan eens een kijkje op de website van drone videograaf Tom Vink en laat je verrassen door zijn unieke dronebeelden

Spiaggia La Pelosa

Na het kijken van de video zal het je vast niet zijn ontgaan dat Spiaggia La Pelosa absoluut een plekje verdient in deze lijst met mooiste plekken op Sardinië. Dit stand wordt namelijk door velen gezien als het mooiste strand van het hele eiland. En eerlijk is eerlijk; wij snappen wel waarom! Een bezoek aan dit uniek strand geldt dan ook als één van de hoogtepunten tijden je vakantie. Maar let wel: zeker tijdens het hoogseizoen kan het hier ontzettend druk worden. Daarom is het een goed idee om je plekje vroegtijdig te reserveren!

Nationaal Park Maddalena

Wat veel mensen niet weten is dat er aan de noordkust van Sardinië een prachtige eilandengroep ligt dit ook tot Sardinië behoort. Dit gebied draagt de naam Nationaal Park Maddalena en wanneer je deze eilandengroep bezoek snap je direct waarom de link wordt gelegd met de mooiste plekken op Sardinië. Om er te komen hoef je enkel te boot te pakken vanuit Palau, maar er zijn ook opties om vanuit andere plaatsen een excursie te boeken. Onze tip: als je de boot pakt vanuit Palau is het een leuk idee om een scooter te huren, zodat je in één dag heel veel van het eiland kunt zien. Anders is het aan te raden om er een nachtje te blijven slapen. 

Golf van Orosei

Een andere leuke excursie tijdens een vakantie op Sardinië is een boottour naar de Golf van Orosei. Dit is een ruig gebied langs de oostkust, waar je schitterende stranden en bijzondere grotten kunt ontdekken. Vergeet dan ook zeker niet je fotocamera mee te nemen, want hier kun je de meest waanzinnige vakantiefoto’s maken. Cala Luna en Cala Cologoritze behoren tot de mooiste stranden langs deze kust en wanneer je hier bent zal je kunnen beamen dat je op een van de mooiste plekken op Sardinië bent!

Welke mooie plekken op Sardinie ga jij bezoeken?

Hopelijk hebben de tips en de video op deze pagina je wat inspiratie geven voor een onvergetelijke vakantie op het eiland. We wensen je alvast een heerlijke tijd toe!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*