drenthe
Vakantiebestemmingen

Leuk hotel in Drenthe? Dit is wat je er allemaal kunt doen!

De provincie Drenthe staat niet bij iedereen hoog op het verlanglijstje voor een weekendje weg. Gelukkig maar. Want daardoor is extra genieten voor degenen die er wel naartoe gaan. Een soort verborgen pareltje. Enerzijds wil je het voor jezelf houden en de andere kant is het te mooi om niet te delen.

Wat kun je doen in Drenthe?

De provincie Drenthe is dunbevolkt en dat zorgt ervoor dat je alle ruimte hebt om te genieten. Letterlijk. Aan mogelijkheden voor uitstapjes heb je dan ook geen gebrek. Sterker nog, je kunt het zo actief maken als je zelf wilt. De fervente fietsers en wandelaars weten deze omgeving al jaren te waarderen. Al wandelend en fietsend kun je hier namelijk helemaal tot rust komen. Onderweg kom je vooral langs heidevelden en oerbossen. Het landschap is prachtig en weids. Hotel Drenthe boeken? Kies voor Zuid Drenthe.

Maar er is nog veel meer te doen. Zo kun je lekker slenteren door steden zoals Assen, Emmen, Meppel, Coevorden en Hoogeveen. Cultuur snuiven in één van de musea of alles te weten komen over de hunebedden. Van de dieren genieten in Wildlands, wist je dat er meer dan 7.000 dieren in dit park zijn? Of misschien heb je wel helemaal geen zin in inspanning en ga je veel liever genieten van de wellnessfaciliteiten je hotel Drenthe. Dat kan ook.

Hotel & Golf Resort

Trouwens, vergeet ook vooral de goede golffaciliteiten niet. Veel hotels hebben namelijk een eigen golfbaan waar zowel beginnende al gevorderde golfers op terecht kunnen. En hoe fijn is het dan om na een actieve dag op de golfbaan ‘s avonds plaats te nemen op het terras, te genieten van een goed diner en daarna heerlijk je bed in te rollen om te gaan slapen. Klinkt perfect toch?

Waar kun je overnachten in Drenthe?

Over slapen gesproken, de mogelijkheden om in Drenthe te overnachten zijn heel uitgebreid. Van viersterren resorts tot eenvoudige hotels. Van slapen in een boomhut tot back to basic kamperen. En van kleine bed & breakfasts accommodaties tot grote vakantieparken met luxe huisjes en een zwembad. Wat dat betreft is er voor ieder wel wat wils te vinden. Voor elk budget en voor elk reisgezelschap.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*