Achtbaan
Vakantiebestemmingen

Een attractiepark voor iedereen

Europa-park is een attractiepark waar voor iedereen iets te beleven valt. Het prachtige park ligt in Duitsland en is goed bereikbaar met eigen vervoer, maar ook met het openbaar vervoer. Europa-park is één van de meest populaire pretparken in Europa. Het is de moeite waard om minstens twee dagen voor het park uit te trekken want er valt heel wat te zien en te doen. Het overweldigende aanbod van de vele verschillende attracties maakt dat mensen van heinde en verre hier op afkomen.

Een prachtig veelzijdig pretpark

Europa-park bestaat sinds 1975 en heeft vele ontwikkelingen doorgemaakt. Het park is uitgegroeid van een waterpark tot een enorm attractiepark wat verdeeld is in verschillende thema’s. De gedeeltes in het park verbeelden landen in Europa. Naar Europapark met korting is altijd interessant. Het is verstandig om online te kijken bij de acties en kortingen. Lekker er net even iets goedkoper tussenuit is altijd mogelijk want er zijn veel aanbiedingen. Zeker wanneer er meerdere dagen in het park worden doorgebracht is op reis met korting nooit verkeerd.

Europa

Van sprookjesbos tot achtbaan

Voor jong en oud is het park toegankelijk. Zoals in ieder pretpark zijn er natuurlijk veiligheidsmaatregelen voor de verschillende achtbanen die er zijn. Uit met korting scheelt in de portemonnee, zeker wanneer er met een groep wordt gereisd. Het is aantrekkelijk om in huisje of hotel te kunnen overnachten en te genieten van de vele restaurantjes en andere horeca. Er zijn shows te zien die geweldig zijn om samen te beleven. Mooie kleding en spannende acrobatiek en stunts maken de shows een spektakel. In de 4d bioscoop zit je er letterlijk helemaal in.

Achtbaan

Europa-park, een park in ontwikkeling

In Europa-park blijft men bezig met nieuwe attracties verzinnen. De eerste achtbaan in het park was van hout gebouwd. Het nieuwste project is nog in aanbouw en deze achtbaan wordt langer dan een kilometer. Met 21 bochten is de nieuwe achtbaan een pure adrenaline rush voor liefhebbers. Het is niet verplicht om op grote snelheid door de lucht te zoeven. Ook kan er rustig door de lucht worden gezweefd in Volo Da Vinci met de vliegmachines van Leonardo da Vinci. Europa-park is een aanrader voor iedereen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*