Ladder
Tips

Zonnepanelen plaatsen? Hou hier rekening mee!

We doen er met z’n allen alles aan om de wereld beter te onderhouden. Verduurzaming is in elk huis nodig: niet alleen is het goed voor de portemonnee, ook zorgt het voor een betere toekomst voor onze kinderen. Een populaire manier om dit te bewerkstelligen, is door de plaatsing van zonnepanelen. Maar, dit kan niet zo maar. In deze blog noemen we drie dingen waar jij rekening mee moet houden, wanneer jij deze plaatsing overweegt. Lees snel verder!

  1. Waar plaats je ze?

 

Een logisch antwoord op deze vraag is: daar waar de zon het meest op valt. Wanneer dit kan, is het ook het goede antwoord, maar veel gemeentes hebben eisen aan waar een zonnepaneel geplaatst mag worden. Het is dus goed om goed over deze vraag na te denken, zodat jij ook een back-up plan hebt voor wanneer de plek die de meeste zon vangt, niet gebruikt mag worden. De kans dat jouw zonnepanelenspecialist hier een waardevolle mening over heeft is erg groot, dus ga zeker in gesprek!

 2. Hoe gebruik je de groene stroom?

Zonnepanelen zijn in veel gevallen geen complete vervanging van je normale bron van stroom: slechts een gedeelte van je totale gebruik zal hierdoor vervangen worden. Het is dus goed om na te denken over welke items je op groene stroom wil laten lopen, en welke je op reguliere wijze door laat gaan. Hierdoor zorg je voor een optimale benutting van je groene stroom, wat vooral voor je portemonnee erg fijn is.

  1. Hoe plaats je ze?

De plaatsing van je zonnepanelen uit handen geven aan een specialist is een logische keuze, maar als jij ervan houdt zelf de handen uit de mouwen te steken, dan kun je dit ook zelf doen. In dit geval is staat veiligheid vooraan: zonnepanelen worden vrijwel altijd hoog geplaatst, waardoor het belangrijk is dat jij van de juiste hoogwerkers voorzien bent. Met Aldorr ladders en steigers zorg je precies hiervoor: de plaatsing van je zonnepanelen wordt hiermee eenvoudig door je uitgevoerd, waardoor jij jarenlang kan terugkijken op een mooi resultaat en een gevoel van trots.

Begin direct!

Heb jij het antwoord op al deze vragen, dan houdt niks je nog tegen van het plaatsen van je zonnepanelen. Succes!

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*