r100
Motorvakantie

Op vakantie met je caferacer

Op vakantie met een motor, je hebt alle keuzes gemaakt, op sommige stukjes getwijfeld, maar uiteindelijk is alles duidelijk en goed gekozen, goed ingepakt en goed aangekomen dankzij de cafe racer onderdelen webshop heb jij je vakantie op orde. Bmw onderdelen cafe racer zijn helemaal klaar en de dB-Killers Type 3 zijn er ook helemaal goed voor klaar. Als laatste, die mooie onderdelen caferacer r100 zijn perfect. Dus alles is klaar, alles is goed, perfect en je bent ready for take off, maar wat neem jij nou eigenlijk mee op jouw perfect motorvakantie? 

 

Wat heb je nodig?

Wat is het allerhardst nodig in jouw vakantie? Kleding, badkamer producten, een EHBO- kit is ook niet te vergeten. Het is misschien en grote opeenstapeling van dingen die mee moeten en nodig zijn, maar die kun je met handige trucs makkelijk gewoon inpakken en passen in jouw perfect voorbereide motor en tassen. Dus, pak het secuur in, rol de kleding op, neem mini versies van jouw producten mee en maak aparte plekken voor elk onderdeel van je routine die past in jouw tassen. ALles wat je inpakt gaat impact hebben op jouw reis, dus denk goed na of je die extra kleding wel echt, daadwerkelijk hard nodig hebt. Maak een lijst en verklein heb tot de basis. Dat is het handigst. 

 

Leuke tripjes

Natuurlijk is het daarnaast ontzettend belangrijk om iets leuks mee te nemen om te doen; het is een vakantie natuurlijk dus het zou ontzettend zonde zijn om zonder al die leuke extra dingetjes jouw overnachtingen en pauzes door te brengen. Misschien neem je een lekker dik boek mee, of een E-reader of natuurlijk ruimte te besparen. Misschien ga je toch liever voor een laptop of DVD-speler, al neemt dat natuurlijk wel weer ruimte in. Denk na over wat je wilt, welke ruimte je kan missen, welke opties je niet kan achterlaten. En vergeet niet dat leuke dingen net zo belangrijk zijn als de absolute benodigdheden, zolang er een goed balans in zit natuurlijk. Ben je ingepakt? Goed zo, geniet dan van jouw heerlijke, vrije vakantie.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*