motor
Motorvakantie

Op vakantie met een motor, wat neem je mee?

Daar ben je dan, je hebt naar alle chopper modellen gekeken. Je hebt gekozen welke tank bibs vulcan kawasaki bij jouw past en bij welke vakantie jij die het beste kan gebruiken. Alle Harley Davidson sportster motor accessoires zijn uitgezocht en ingeslagen. Alles wat jij nu nodig hebt is een paklijst van de dingen die je mee gaan nemen op en in de motor en wat jij op je rug gaat dragen tijdens het rijden of in de grote motor zadeltas! Wat past er met je uitdagende reis? Met een grote motor zadeltas zijn lekker veel opties. De keuzes zijn niet zo moeilijk als je denkt.

 

 

Wat heb je echt nodig?

Wat heb jij nou echt nodig? Waar maak jij dagelijks gebruik van dat niet kan missen? Producten die je nodig hebt; voor je gezicht, tanden, of zelfs misschien voor je haar. Wat is het belangrijkste dat jij echt absoluut nodig gaat hebben in je dagelijks leven, zelfs op vakantie. Dat moet je eerst inpakken. En daarna? Kleding. Hoeveel kleding, wat is het klimaat, zijn er al weer voorspellingen? Let er goed op- en pak niet te veel in. Dat is zonde van de ruimte. Wat doe je graag om te ontspannen? Neem je een boek mee of een laptop voor films en series? Natuurlijk kun je beiden kiezen, maar dat is misschien lastig voor de ruimte die je wel of niet zou hebben. Kies dus secuur!

 

Ruimte over

Laat altijd iets van ruimte over. Je bent op vakantie, het kan zomaar zijn dat jij met gemak nieuwe dingen koopt, souvenirs of cadeautjes voor de mensen waar je om geeft, of zie je zo iets unieks dat je het moet hebben, ongeacht de plek of zwaarte om het terug mee te nemen. Laat daarom altijd ruimte over op de heenweg, want je weet nooit waar je mee naar huis kan komen. Het zijn eindeloos veel opties en wat je tegenkomt is zonde om te laten liggen zonder enige terugkijken. En het is ook nog eens leuk om die herinnering te hebben.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*